HMS-kort – fra kun kr 349,- pr kort

Vi ivaretar samtlige faser av HMS-kortet, bestilling ved nyansettelse, re-bestilling etter to år, stenging av stjålet/mistet kort, og sletting av kort ved avsluttet arbeidsforhold. Vår løsning ivaretar alle disse scenariene og er bygget for at de ansatte selv skal utføre tjenesten. Husk at hvis du benytter andre tilbydere til å bestille dine kort i dag, og som er betraktelig dyrere, så kan du enkelt bytte til oss. Vi har fra 30 – 60 % lavere priser en våre konkurrenter! Vi gir også gratis bistand til førstegangsregistrering. Registrering av deres firma er helt gratis og uforpliktende, og bedriften velger selv om den ønsker å benytte tjenesten etter registrering. Det betales kun pr HMS-kort som er behandlet. 

 

Hjemsending av HMS-kort til hver enkelt arbeidstaker – eller til firmaets adresse!

Vi sender HMS-kortet direkte hjem til hver enkelt arbeidstaker. Bedriften slipper da å bruke tid og ressurser på og fysisk overlevere kortene til bedriftens ansatte. Bedriften kan selvsagt også få tilsendt kortene til firmaets adresse. 

 

Fordeler med å la oss bestille HMS-kort:

 • Bedriften slipper å samle inn dokumentasjon selv, for de ansatte i bedriften
  • Passfoto, bilde av legitimasjon, samt bilde av signatur lastet oss av den ansatte på vår nettside.
  • Re-bestilling av tapt kort, samt sletting av kort ved avsluttet arbeidsforhold, meldes av den ansatte selv på vår nettside.
 • Vi sender kortet direkte hjem til den ansatte
  • Bedriften slipper å bruke tid på å levere ut kortene, eventuelt kan bedriften få tilsendt kortet til sin firmaadresse. 

  REGISTRER FIRMA GRATIS

  Registrering av firma er helt gratis og uforpliktende for HMS-kort. Det betales kun for kort som er behandlet. 

Bestill HMS-kort

Telefon: 48 39 77 02

Bestill HMS-kort for bygg- og anlegg

Bestill HMS-kort for renholdsbransjen


Konsekvensene av å ikke ha gyldig HMS-kort

Arbeidstilsynet har ansvar for å håndheve loven. De har fullmakt til å utstede bøter til foretak og enkeltpersonforetak som ikke har HMS-kort.

Bedrifter som ikke har anskaffet HMS-kort, til sine ansatte, vil bli pålagt å skaffe seg disse. Å ikke innrette seg etter regelverket skal få større konsekvenser. Alvorlige tilfeller vil bli rapportert til politiet, og kan resultere i fengselsstraff i opptil tre måneder.